Praha

Praha

Anotace: ...

Ta s prsty deště
Hrajícím v okapech
Sta kostelů a chrámů
S tmou v loubích mostů
A tvrdým krokem kurtizán

Ta s obzorem vklíněným do hradčanské hrsti
S vontskými vzkazy na vratech

Ta s cinkotem tramvaje
Ukončete výstup a nástup
Poslední vlak do stanice Depo Hostivař právě odjel

Ta kamenná tvář s roztančenými domy
Nahá, syrová zář. Holky, pouta a neony

Ta se slepým hodinářem a opilým houslistou

Ta, co dala název jaru
Mladá dáma s pusou od Budvaru.
Autor Radiii, 19.11.2012
Přečteno 359x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju, kolegové..

22.12.2012 09:45:11 | Radiii

bod...a nejen proto, že sem defakto skoro pražák...:-)

08.12.2012 18:17:58 | Robin Marnolli

Bože, miluju Prahu - za tu poklonu ST

19.11.2012 23:46:18 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí