Stazione centrale

Stazione centrale

Anotace: ...

Promáčené papíry a kapky olova na kabátu
Černo v koutku oka jako připomínka včerejška
Oknem k ránu táhne na bosá chodidla i přes proužkované duchny s husím peřím
Když noc skončila zapnutím světla lampy
Co svítila na cestu zkázy majetku
Požíraným příšerami z hlavy němých svůdců knih

Mezi cestami slov není čas na pocit smutku na tváři
Okraje sukně pleskají do stehen jako ruka trýznitele
Malá mořská víla se ponořila do vln tichého blues z rádia
Až vyšplouchla trocha vody za pas pistolníků

Byls obnošený medvídek z nálezů a nikdy nevracejte
Šmouha na čistém rejstříku mého mozku
Nůž vrážený s požitkem do těla
Kulka zaseknutá v horním patře
Zabiják mé hlučné samoty mezi šálky kávy

Byls přímým vlakem bez přestupů
Ruka natažená do knotu svíčky
Na prstu namotaný pramen vlasů
Zaříkávač tepla v mých dlaních

Byls obnošený medvídek z koše nálezů a nechte si na památku
Když ztratila jsem tě v tramvaji
Mířící na konečnou u nádraží
Autor její alter ego, 21.11.2012
Přečteno 420x
Tipy 10
Poslední tipující: Loveless, Eclipse, JR, enigman, Lacosta1, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná právě mezi cestami je čas...

23.11.2012 12:00:17 | enigman

Uf, to je matafor....:-)

21.11.2012 06:43:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí