~Proutěný kufr

~Proutěný kufr

Anotace: ..a svatební šaty po prababičce..

~~~~~~~ 

Ve starém kufru  ♥

 

Svatební šaty po prababičce

v tom starém kufru z proutí

vidím to jak ve starém filmu

jak se v nich prababi kroutí.

 

I klobouček s mašlí krajkovou

střevíčky a jednu suchou růži,

bílý motýlek a fajfku měchovou

jo,takový bývali kdysi muži.

 

V rámečku obrázek,svatební slib

i zlatý kroužek tu musí někde být

v kapesníčku ve svatební vestě

nic těm  pra,pra nestálo v cestě.

 

Pak stará fotka z cesty svatební

prý chtěli přes Velkou louži,

naštěstí „Titanic“ nestihli o dva dny

do konce života už vyhli se moři.

 

Šťastně si prabábi,praděda žili

jenom ty památky v kufru tu zbyly.

~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

~~~~~

 

 

 

 

 

 

 

Autor Květka Š., 21.11.2012
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I kdyby Titanic stihli..
a časem jenom se mihli.

nezbývá než závidět..
praotcům pramatkám...
jejich čistý svět..

21.11.2012 21:05:35 | Joe Vai

..děkuji za návštěvu..

22.11.2012 20:35:16 | Květka Š.

to já děkuji - za výlet ;-*

22.11.2012 20:37:59 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí