Neznámý skladatel

Neznámý skladatel

Anotace: Neznámý skladatel

On hudbu složil,
pro ní žil.
On život prožil,
jí se kryl.

On lásku v sobě dlouho skrýval,
na jazyku i slova míval.
Však nikdy nebyl spokojený,
text nebyl živě odzkoušený.

On hudbu složil,
pro ní žil,
On chyby množil,
čas ho bil.

On ostatním snad záviděl,
svou chybu ovšem neviděl.
Ta hudba slova prostě chtěla,
pak nebes by se dotknout směla.

On hudbu složil,
pro ní žil.
On konce se vám
nedožil.
Autor snupicek, 21.11.2012
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Gudula, Romana Šamanka Ladyloba, poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí