Neodbytná nemoc

Neodbytná nemoc

Anotace: stále se vracející angína...už ji nemohu vystát

Zahalená v touze
naděje i zklamání.

Proč mě ta nemoc
pořád dohání?

Kouzla zde nemají svou moc,
já stůňu, volám o pomoc.

Tři přáni v pohádkách jsou
já zatím bojuji s nemocí zlou.

Snad bacily se umoudří
a já potřetí v boji,
bitvu s nimi vyhraji,
navždy.
Autor sinoraLee, 29.11.2012
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí