Tanečním krokem

Tanečním krokem

Anotace: ...

Tanečním krokem
pomalu do ztracena
spolu jsme vtančili...

Však v zahradě zapomnění
asi zůstala jsem sama...

A přesto křížem krážem
brousím náš skládankový svět
a z písmen, tak náhodných
jako já...a...ty...
pořád skládám slova...

A přitom dobře vím,
že smysl nepřijde,
neb nikdy ani žádný nebyl,
jen ty ses ztratil
a mě jsi nechal
někde na půli cesty...
Autor semiramis, 14.01.2007
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná... líbí..

14.01.2007 23:45:00 | Manik

pominul jsem jeden nedostatek - ty víš, a ted jsem si všiml jak krásný rozměr ta básen dostala s tím pomalu, výborně

14.01.2007 21:49:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí