Touha

Touha

Anotace: Kamarádka mi poslala svoji fotku v prádélku od Victoria's secrets. A chtěla po mě básničku. Proč jí nevyhovět, že. Pár prefabrikovaných veršů mi pomohlo splnit časový limit.

Já spatřil jsem ženu, byla krásná až běda.
Se rty tak rudými jak v lese malina zralá.
S dlouhými nehty v barvě co měla ústa.
Že neměl jsem představy by byla lež pustá.
Ty maliny okusit! S mou Touhou si hrála.
Já spatřil jsem Jí! Zapomenout se nedá.

Já spatřil anděla. Ona na krásu má dekret,
tam nahoře, nad hlavou, za branou nebe.
Toužím se dotýkat hebkých křídel anděla.
Toužím Jí milovat! Kdyby ona jen věděla,
že ve svých snech já viděl jen Jí a sebe!
Já spatřil ďábla. V prádle Victoria's secrets.

Já spatřil boha. Na čele vráska dlouhá.....
Jak přemýšlí o kráse, kterou rád by stvořil.
Jak přemýšlí o Evě, po které budeme toužit.
O klíně, o ňadrech, kterým budeme sloužit.
Já chápu boha i proč tak dlouho se mořil.
On stvořil Tebe. Teď jsi pro mne má Touha.
Autor Emeritní Profesor, 08.12.2012
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí