ostří, úsměv, zmar,...

ostří, úsměv, zmar,...

Anotace: ...

Odlidštěný, víc než člověk pouhý zmar
Nepochopen nechápe, neví, nezná cestu dál
Stejný pocit jako mnohokrát se do mysli dral
Pocit, jako by oheň v samotné duši černě plál.

Neutíká, zbytečně bojuje s nadšením sobě vlastním
Cynik, kráčí přes mrtvoly, směje se svým padlým
Koktejl emocí, smrti i života je starým známým
Prochází mezi peklem a rájem, světem dávno zvadlým.


Sám sobě otravuješ duši, žiješ na dluh, člověče
Svět kolem tvoje hřiště, ale v pískovišti sklo
Život na hraně, tvoje cesta – ostří mého meče
Ostří, úsměv, zmar,… a v srdci temné zlo.
Autor Dominic Sabre, 09.12.2012
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí