Do tmavý noci

Do tmavý noci

Anotace: ...

Připlul jsi mi do života jako velká voda,
povodeň z roku nuladva.
A že to byla strašná síla.
/tenkrát/
Ale víš, je toho nějak moc.
Když tu teď sedím na rozvrzaný pohovce
a MEDITUJU

- LÁSKA -
ta lehká ženská co odráží se v každý výloze
a parádně se prohlíží ze všech stran
tak aby si jí všiml úplně každý
jak je vyzývavá
/a to jsem slušná holka/

Představuju si jak mě jen tak oslovíš na ulici...
a já se zase hned zamiluju,
protože jinak jsem to nikdy neuměla,
pozveš mě třeba na jedno kafe
a já se tě budu pod stolem jen tak lehce
DOTÝKAT

Protahovat se jako spokojená kočka,
když konečně dorazí do svýho pelechu
po hodně toulavý noci.

A ty mi zaplatíš to jedno kafe
a odvedeš mě za ruku
na poslední tramvaj.
Kterou jsem vlastně ani nechtěla jet.
do tmavý noci
Autor Koprtinka, 12.12.2012
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, poeta, Tomíno..., zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí