alive...

alive...

Anotace: už máte napečeno?...

v chladně modrém soumraku
září cukrářský stánek
na rohu dvou příkrých ulic
jako planoucí doutník
a uprostřed pestrých pamlsků
se vyjímá bělostný svatební dort
tvářící se nedostupně
a přitom chutně
jakoby sám vábil
severní pól k nakousnutí…

vstoupil jsem dovnitř
bujaře klidný
s rozhodným obličejem
avšak chováním nerozhodný
a němě smekl
před dívkou tmavovlasou
elegantně svižnou
s kvetoucími tvářemi
vlastnící čile tmavé oči…

chvíli otálela
jak se to dělává
a poté pravila
co si přejete?

nejprve laskonku
a šálek kávy černé
milá Gatteau
pak bych si vás rád vzal
a zbytek jsem jí pošeptal...

to ji rozjařilo
vypadáte málem hezký
a co umíte?

mám patent na létající balóny
přišel jsem na to ve vaně
při tvorbě mýdlových bublin
a také dokážu například
vyřezat z banánu panenku
co umí tancovat
nebo z pěti želatinových hadů
vymodelovat
skákajícího klokana
po marcipánové ulici...

se smíchem řekla to by šlo
něco spolu upečem
já ji vzal do náruče
a práskly za námi dveře
i když to mělo být lehké zapadnutí
některé dveře prostě nedokážou pochopit situaci…
Autor enigman, 15.12.2012
Přečteno 275x
Tipy 18
Poslední tipující: střelkyně1, Jiná, její alter ego, poetka, Joe Vai, Miriska, Aťan, Petbab, Avola, Týna, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"vypadáte málem hezký a co umíte" tak to mě děsně pobavilo:))

16.12.2012 18:16:36 | střelkyně1

kéž by to nedokázali pochopit JEN dveře...ST, skvělé

16.12.2012 12:13:17 | Jiná

severní pól k nakousnutí mě dostal ;)

16.12.2012 00:36:59 | její alter ego

dal sem ST a pořád je to málo...

15.12.2012 20:51:11 | Joe Vai

Nemusim moc dlouhý texty, ale tohle je paráda. Počet jsem si:-)

15.12.2012 11:35:15 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí