Přání k Vánocům

Přání k Vánocům

Anotace: tož sem si řekla, že bych letos poprvé (naposledy) všeobjímajícně popřála do světa takže i pro Vás =)) **velmi ráda zlehčuju "vážné" věci, jako je konec světa, tak se kdyžtak nezlobte

Konec světa za dveřmi
bije se tam s Vánoci.
Kdo otevře jako první?
Kdo tu bude u moci?


Dva se bijí, třetí bere
konec je mi u ......!
Však on příjde Nový rok
udělá jen velký krok

a zavře za sebou dveře.



Příjemné prožití konce světa, Šťastné Vánoce a hezký Nový rok lidičky=*
Autor angelicek, 19.12.2012
Přečteno 507x
Tipy 3
Poslední tipující: Elssir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí