Spřádám pavučiny snů

Spřádám pavučiny snů

Anotace: ....

Pod tíhou slov
mluvících do ticha,
slov prázdných,
bez písmen,
po chybě za chybou

"spřádám pavučiny snů..."

V noci plné nadějí,
s tváří dálek zdánlivých,
myšlenek plujících
v bouři nešťastných vln....

"spřádám pavučiny snů..... "

Pod přikrývkou sněhu
s Tvým srdcem ledovým,
pod vločkami z ledu,
já syta hladovím...

"zamotána v pavučinách snů..."

Se strachem ze tmy,
s očekáváním řádků němých vět,
se sebou sama,
bez Tebe, ač s Tebou,
usínám...
Autor Gabrielle, 19.12.2012
Přečteno 500x
Tipy 18
Poslední tipující: snupicek, V.N.Losinský, Danger, Alla, Jiná, tato22, poeta, Pablo Kral, Romana Šamanka Ladyloba, PANGÁSIUS, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí