Přání k Vánocům 2012

Přání k Vánocům 2012

Anotace: ...

Vánoce klepou na dveře,
chystá se slavnostní večeře.
Jak velí jeden z dobrých zvyků,
prostře se náhodnému poutníku.
Svíčka v zrní, peníze pod talířem
a hlavně modlitbou vzdát čest víře.
Lámání oplatků každým z rodiny
a 4 rozlousknuté oříšky jsou také součástí hostiny.
Jsou různé pokrmy a různé zvyky:
bohatý stůl, nevstávání od stolu.
Však nejdůležitější je, že jsme pospolu.
První hvězda, zacinkání zvonečku
a pod stromečkem spousta dárečků.
Program v TV bývá jistý,
některá pohádka, ať lidé zjistí,
že nejen křesťanská víra věří,
že láska a dobro vždy zvítězí.
Pak ještě spousta cukroví
a štěkot psa směr k partnerovi napoví.
Zbytek si každý sám dopoví...

Přeji Vám pevné nervy při úklidu
a vánoční mši prožitou v poklidu.

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2013 přeje Ingrid
Autor Inge, 24.12.2012
Přečteno 899x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí