Gabrieli!

Gabrieli!

Anotace: x

Gabrieli!
Líbej mé tváře tam,
kde krvácí má duše
a dej mi iluzí
co mé srdce unese,
vždyť ty víš, nejdražší,
co brzy stane se.
Líbej má líčka tam,
kde slzy tekou,
vrahové mojich snů
už na dveře klepou.
Tlučou a bouchají
až rve mi to uši
má práce můj čas jí
a Smrt hody tuší.
Autor LadyElis, 26.12.2012
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tahle část:
Líbej má líčka tam,
kde slzy tekou,
vrahové mojich snů
už na dveře klepou.

26.12.2012 19:57:37 | Barpob

Tak aspon kousek :D

27.12.2012 13:57:12 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí