in sekt...

in sekt...

Anotace: i v ní...

skupina kuželovitých stromů
se obaluje
jarními motivy
květinové záhony
se rozkládají
jako šlechtické erby
přísné a zároveň veselé
s výhledem
na majestátní oblouk
krajiny
a na obzoru vystupují oblaka
rozplývají se jako dým z děl
jako by slunko mlčky dobývalo
tmavé kóty země...

do toho světla vyšla žena
a zdálo se
že vtahuje vzduch nosem
jako váleční oři v písmu svatém…

díval jsem se
jak se raduje
ze svého roucha
které na ní vlaje
v souladu s větrem a krajem…

je prostě ten typ
co se vrhá do všeho
a s důkladným zašplouchnutím
její nápadná krása
je z rodu pnoucích
stejně tak přítulná
a s dobrou náladou…

co myslíte příteli
nepřipadají vám občas všichni
jen jako nějaký druh hmyzu?

myslím že ne
třeba vy mi připomínáte květinu
a v téhle chvíli bych rád ochutnal
vašeho nektaru…

a pomalu jsem k ní vzlétl...
Autor enigman, 26.12.2012
Přečteno 261x
Tipy 15
Poslední tipující: zelená víla, Jiná, Actafool, Petbab, střelkyně1, Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou ty noci zázrak nebo zhouba?
zázrak jasně... :))

hop:-)))
na svačinku..

13.05.2017 03:34:53 | zelená víla

Tebe snad ty slovíčka na slovo poslouchají...o))

27.12.2012 14:02:22 | střelkyně1

Jedna z tvych nejkrasnejsich basni.

27.12.2012 00:27:50 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí