Bolest....

Bolest....

Anotace: jistě se s bolestí setkáváte i Vy, ale každý to vnímáme jiným způsobem:)

Bolesti přibývá každý jí zná,
nač se tě tvůj známí ptá?
jej nepřekvapuje údů chabost,
je to jak tvá vlastní slabost.

Divíš se spěchu vlastní krve,
to tvé nitro rozedere.
A dech náhle zaskočený větou,
trny růží na tvých bedrech kvetou.

Její ruce se do tvých vlasů noří,
ústa tvá šeptají jak její nitro shoří.
Náhle třas v cizích hlasech,
s duhovou stuhou v jejích vlasech.

Náhlost soumraku taseny sečné zbraně,
zničit tu ženu na jej vlastní hraně.
Pohltit jeji krásnou duši
rudá jí přec tolik sluší...
Autor drapyna, 30.12.2012
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Protos1182
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych to psal ja sam :0)

08.05.2021 04:08:17 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí