Vše co bylo ztraceno...

Vše co bylo ztraceno...

Anotace: Jistě víte že vše co jednou bylo ztraceno se již více nedá vrátit...

Tělo nezle spoutat,
duši nelze okovat.
Říkáš nenech mě stát v temnotě,
podstatou iluze lžou v samotě.

Pokračuješ, nenechávej ruku mou plout
Zadržuješ, řetěž jenž chceš sám kout,
Po držce jsi dostal,cítíš hořkost
Psy tě již ohlodají na kost.

Vše co bylo ztraceno již nelze vrátit,
nač si tím svůj věk tolik krátit.
Pohledět do očí ďábla smíš,
Tohle vše nyní zříš...
Autor drapyna, 30.12.2012
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí