Kde je otvírák?

Kde je otvírák?

Anotace: no tak kde je?

Kde je otvírák?

Ústa k hrdlu zlehka špulí,
měl včera sen o silné vůli.
Ovšem sen již se ztratil dnes.
Má žízeň velkou jako pes.

Pivko pod víčkem v láhvi ukryto .
Rozum velí: "nepij to!"
Ovšem rozum v hlavě už není mojí milí.
Byl svržen pohárky chuťovými.

Chvilku ten pán bádá co a jak.
Kam se k sakru poděl otvírák?
Pivko teplá, pěna mizí.
ovšem barva ta je stále ryzí.

Nandá mu to pravým hákem.
"Ať jdou všichni k čertu s otvírákém!!"
pronesl, a protože měl sílu sil,
hrdlo z láhve urazil...

Už chlemtá, první, druhé, třetí, čtvrté, páte.
Po chvíli snad pil své desáté
a potom když zjistil že vše dopil,
sklonil hlavu a tiše se modlil...

"Andělíčku můj strážničku,
pošli mi prosím nějakou lahvičku.
Satčí možná dvě a nebo radši tři.
Vždyť tvé ovečky rády bumbají.."

Bůh zachytil jeho volání
a andělé s bednou piv již spěchají.
"Je lepší abys chlastal synu,
než abys zažil jen pot a dřinu."

Ovšem bůh ho zas tak neměl rád.
Zapoměl znovu zaslat otvírák,
a tak muž zmatený kácí hrdla pěstí.
Lepší pivo v dlani, nežli jen otvírák v hrsti...
Autor Desktop_men, 06.01.2013
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Redingar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí