útlum

útlum

Anotace: nepřichází jen pozdní hodinou, ale také přílišnými ranami.

Prázdná sklenice,

kutálí se po koberci,

hází stíny,

na bílou zeď.

 

Malá muška,

poletuje nad plným dřezem,

kámoška je u koše,

vychutnávají si ty odéry.

 

Hodiny pomalu šeptají směr,

a jediné světlo,

ten rozbitý laptop,

už je hodně horký.

 

Oči vidí šedě,

to jak hodiny čumí

do toho světla,

elektrizující nicoty.

 

A prsty šátrají po klávesnici

písmenko sem, některé tam.

 

Unaveně plná sil,

žádné plány,

v hlavě nic,

v srdci...

kdepak

v kameni kámen!

 

Pak doupouštím se těch šeredností,

a život mě trestá, sází jednu ránu za druhou,

má rychlejší údery než mám já čistých úhozů za minutu.

 

Hajzl!

 

 

Autor Kirsten, 07.01.2013
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, chci_uverit, Petbab, poetka, Robin Marnolli, poeta, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některý obraty moc fajn.

07.01.2013 12:32:38 | Robin Marnolli

vlastně tady asi možná jo uplne jsem zapomnela ze sjem tohlento psala

07.01.2013 17:04:13 | Kirsten

ani jsem se o to moc nesnažila... ale díky

07.01.2013 16:05:14 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí