Hledám víly

Hledám víly

Anotace: ...............

citím se staře
když mizí v páře
poslední řádky
z kalendáře
a tak se vší pílí
hledám víly
co by jen pro mě
zatančily

co by plnily snáře
bez honoráře
a sňaly by smutek
z mojí tváře
však nezbývá síly
asi slzy jí smyly
a naděje poslední
do mě se vpily

do těla lháře
bez svatozáře
co nedostal milost
od vladaře
jak psa ho zbili
duši rozdrobili
odešli
a už se nevrátili
Autor James Libustka, 08.01.2013
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: Větroplach, Romana Šamanka Ladyloba, Joe Vai, synanceia, Jiná, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná.

08.01.2013 17:13:09 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí