Rezavý klíč

Rezavý klíč

Anotace: ...

Sbírka: Básnická klauniáda

Duše v mátohách
neklid, bolest,
strach...
a tajemství očí,
které neprozradí, kde
realita končí,
kde začíná.

Možnost odejít je dávno pryč..
ztraceno v myšlenkách,
pojmech o kráse a lásce,
úvahy o něčem co nebylo.

Jedna laskavost
mnoho snů
o dveřích za něž podívat se
bude možné..
až jednou..
v klíčové dírce..

...nebude z druhé strany
zarezlý klíč.
Autor lucie.Tee, 08.01.2013
Přečteno 556x
Tipy 16
Poslední tipující: Hadrák, kolemjdouci, MarťaB, Amonasr, Radhuza, poeta, Sarah, kudlankaW, Joe Vai, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se mi hodně líbila.

29.05.2013 17:22:09 | kolemjdouci

dekuju, tesi =)

29.05.2013 18:23:53 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí