Svoboda

Svoboda

Anotace: Můj první pokus skládat básně.Snad se vám bude líbit.

Ptáček v kleci zamčený,
touží býti svobodný.
Přeje si opět vzlétnout,
svá silná křídla opět roztáhnout.
V jeho srdci třímá naděje,
že se na něj štěstí usměje.

Ptáček ted už svobodný,
poznává širý svět.
Konečně je svobodný,
užívá si svůj první let.
Hledá svou partnerku,
která by ho milovala.
Chce založit rodinu,
jež by ho ve všem podporovala.

Našel život nový,
plný lásky a pohody.
Získal vše o čem snil,
své srdce navždy oživil.
Autor Raďa, 10.01.2013
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se ti ;) Roztáhni křídla a leť nezapomeň hlavu vzhůru :) a užívat si vánek vající :)

17.01.2013 19:53:15 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí