Víš že se nemůžu změnit

Víš že se nemůžu změnit

Anotace: ...

říkáš že žádná louže není tak hluboká

abych se v ní po uši topila

je mi to líto

ale nedokážu být tak statečná

jak si se mi snažil namluvit

strkat si do očí špendlíky místo sirek

a ještě se usmívat

vždycky jsem chtěla někam dojít

jenže mi došlo že to nemá cenu

protože chodím v bludném kruhu

a všechny hvězdy zakryla peřina 

 

 

Autor Sarah, 11.01.2013
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: maliska, V.N.Losinský, kudlankaW, somewhere, Jan Voralberg, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedinečná atmosféra
neuvěřit všemu
z básně moudro vyvěrá
věř hlasu vnitřnímu- svému.

Martin K.K.

15.01.2013 21:31:09 | kudlankaW

silné..

13.01.2013 22:47:56 | CCGREE

Tahle se povedla. :)

12.01.2013 12:18:24 | Jan Voralberg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí