Terka

Terka

Anotace: x

Modrooká cikánka
Je jen hodně opálená
a má veliký modrý oči
ty oči má po mámě
a cikánka je po tátovi.
Oči má jako dva magnety
úplně svítivý, kor když je sjetá.
Ale já mam její oči radši když sjetá není.
Jsou jako nebe před bouří,
s azurovou polární září.
S fetem šednou.
Je nespoutaná.
Divoká jako stádo koní.
Ji nevycvičíš,
ačkoliv by možná
trochu lásky chtěla
...
Autor LadyElis, 14.01.2013
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí