Ty dveře neotvírej

Ty dveře neotvírej

Anotace: ...ve spolupráci s CCGREE

našla jsem tě ve sklenici dýňového kompotu

ty můj panáčku z rozinek

tvoje kůže voní po hřebíčku

srdce máš na klíček

 

já rozumím mám v sobě moc džemu z Džona Lennona 
a nevěřím si bylo mi třicet let
dal bych cokoliv za nejlínější automobil na světě
jo s takovým autem změnil bych úplně celý svět

 

ona to ví

topíš se v ananasovém džusu

jsi jen plátek citronu na hladině její duše

ona to ví ale netuší

jaké to je umírat když plujou kolem tebe kostky ledu

tak buď tiše

 

měl jsem chuť být jen ze sněhu 
a tát na horkém slunci
měl jsem chuť být stejně dobrý
jako upečení sumci

 

stejně všechna jabka jednou shnijou 
nemusíš se bát
bez toho všeho nebylo by o co stát
toho kdo tě potřebuje
toho nemiluješ
a tomu komu utíkáš
k tomu se teď přibližuješ

Autor Sarah, 25.01.2013
Přečteno 545x
Tipy 17
Poslední tipující: maliska, Loveless, Akrij8, Fiši, drew, Jahudkka, poetka, Joe Vai, synanceia, Robin Marnolli, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ST. Když tak si to rozkrojte napůl:-)
RM.

25.01.2013 16:43:40 | Robin Marnolli

Kája, sestro.) :D

to máme lišky, pepsi, a Káju.

25.01.2013 16:40:38 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí