cizinci

cizinci

Anotace: ***

Abych se neztratil, hledal jsem místo co není
Vyčerpal jsem vše co jsem se domníval že nás plní
nedošel jsem odměny,poslední z posledních, proklatě,
nebavilo mě kupovat si místo ve tvém světě

ve tvém náručí se cítím víc sám než kdy před tím
a každá rána od tebe nechť je ti zadostiučiněním
za pro marněné hodiny, kdy jsem nedokázal říct
že jsem nedokázal ani naznačit že potřebuji víc

všechna prázdná slova, tolik zoufalých činů
za které se stydím, za které cítím vinu
zůstalo víc otázek, na které nechci znát odpověď
postačím mi skutečnost, že jsem to já ta havěť

nenáviď mě za minulost, protože víš že je to správně
i když je vše tak dávno přesto neodpuštěno, hlavně
nezapomeň, že jsem já příčinou proč jsem si cizí
mrtvý vedle mrtvého ležíme, a jsme víc než vzájemní vrazi
Autor Edmond Kadad, 29.01.2013
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí