Kdo jsem???

Kdo jsem???

Anotace: kdo sakra jsem?

Nepoznávám se

Ona dělá věci, co já bych nikdy nedělala…

Ráno omdlívá

A po večerech se směje…

 

Vraťte mi moje já

Ať už je kdekoli

Realita smrdí neznámem

Všechno je tak daleko….chce se mi spát.

 

Jak zase začít něco cítit?

A nemuset to pořád jen hrát?

Jak se mám vrátit

Z toho výletu do paralelního světa?

 

Prej teď vypadám vyrovnanější

Šťastnější…

Ale za jakou cenu

Kdo sakra jsem???

 

Dejte mi nějakej prášek

Chci zase brečet do polštáře¨

Hystericky se smát hovadinám

A opíjet se v pravý poledne!!!

Autor Striptérka, 30.01.2013
Přečteno 412x
Tipy 12
Poslední tipující: kamínek, V.N.Losinský, Rootness, Marbal Škutin, Loveless, majdik 2, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední 2 verše mi nejdou pod nos, ale jako celek fajn.

30.01.2013 22:19:04 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí