Já Vám!

Já Vám!

Anotace: Hledej si mně šmudlo :*

Penetrace starého snu,

Erupce opadlé slávy,

Tak bojuji proti zlu,

Rozrůstajícím se do mé hlavy.

 

Tleskám sám sobě,

Arogantně vysmívám se,

Jak otáčíš se v hrobě,

Částečně rozpadáš se,

Maličko, a nebo hodně,

A znovu dohromady skládáš se

Nově.

Autor P.T., 04.02.2013
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí