na sledi dujícím...

na sledi dujícím...

Anotace: ...

snesla se
jako škrábanec v mouru
na bráně do pekla
se svou živočišnou elegancí
divokýma lehce pohrdavýma očima
hrdě zvednutou bradou
a snědou tváří
co se odrážela
od temně zelených oliv
shlížejíc k purpurovému moři
na své galéry
a sténající otroky
jako za dob
kdy bylo otroctví přirozené
a zapůsobila na mé rozbouřené smysly
jako fanfára trubky
se stejným účinkem
úderu do zvonkohry...

zapsal jsem cosi
horečnými tahy pera
takže záznam vypadal
trochu jako tištěný katechismus
otázek i odpovědí
se spádem alá dramatikus
něco jako zrychlující počty
srdečních tepů
vyvolávajících první orgasmus…

inu to je tak
když mám díky tobě Tryff
zrovna místo mozku
nastavovanou omáčku
a banánové prsty
mezi námi
teď ještě zbývá zvolit
metodu vzájemného sblížení...

usmála se a povídá
víš příteli
vyvíjet se k lepšímu
neznamená začínat stále od začátku
nepoznáš nic
dokud nepoznáš všechno
a jestli jsi tak váhavý
že se v následování zastavíš
proklouzne ti život mezi důvody...

ani jsem nedopil
odložil tužku
a roztrhl okovy...
Autor enigman, 06.02.2013
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, Ollie, Radhuza, Joe Vai, Miriska, střelkyně1, Sarah
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tvé báásně jsou moc fajn.

10.02.2013 20:28:01 | Robin Marnolli

"...proklouzne ti život mezi důvody..."
nádherná myšlenka mezi snovými obrazy

nezbývá než souhlasit, závěr je dokonalý...

06.02.2013 14:02:00 | Ollie

děkuji... něco takového jsem potřebovala "slyšet". Závěr je dokonalý

06.02.2013 12:22:44 | Radhuza

hele...ty ses nám jaksi rozvášnil...ovšem toto je opravdu na přeposlání...úplně obrovskééé ST:))

06.02.2013 10:03:07 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí