Vzpomínka na domov

Vzpomínka na domov

Anotace: ...

jak těžko je mi

slzy kanou

při vzpomínce na rodný kraj

v srdci vytesanou

 

 

zlatá pole modré nebe

za mezí jabloňový sad

zpěv ptáků ve větvoví

jenž stále mám tak rád

 

 

dětské sny plné barev

pod duchnou z prachového peří

vůně heřmánku

maminčino pohlazení

 

Autor Sarah, 13.02.2013
Přečteno 468x
Tipy 17
Poslední tipující: Luky-33, V.N.Losinský, Danger, Elisa K., Akrij8, poeta, Therentia, enigman, kudlankaW, Joe Vai, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdepak ses zatoulala,že na tu naši malinkou zemi jsi krásně vzpomenula.

11.03.2013 15:13:30 | Danger

Úžasné, psané srdcem. Nádhera ..

16.02.2013 11:12:26 | Therentia

to domovem je mi...

15.02.2013 00:31:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí