Cestička v háji

Cestička v háji

Anotace: Nostalgie.

Sbírka: Severní vítr

Cestička v háji

Klikatě se mezi stromy line

Cestička v háji
Jsou ostatní cesty jiné?

Tu kořen,větev,mech

Vítr zde ševelí,ticho bere dech

Cestička v háji

V přítmí,pod korunami stromů

Cestička v háji

Je má zkratka domů

Tisíckrát tudy šel

Tisíckrát naslouchal

Pokaždé našel jsem

Ten háj,co vždy jsem znal

Cestička v háji

Vede mé kroky

Cestičku v háji

Miluji roky

Až tuto cestičku zavane čas 

Mé nohy prošlapou svou stopu zas

Cestička v háji

Po ní se procházím

V cestičce v háji

Sám sebe nacházím

Autor Bakchus, 13.02.2013
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Sima, Craig_D, Joe Vai, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu mi to připomíná K.V Raise...:-)

14.02.2013 19:56:56 | Sima

Je to možné.V takových tématech se moc vymýšlet jinak nedá.Nejsem znalec klasiků.

14.02.2013 21:04:07 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí