básen

básen

Anotace: sen

láska je jako růže
neb suchá jako troud
spadlé květy na posteli
co nikdy nepozná spánek

moje rty i srdce
tak bez dechu
anděl se usadil
v mém pokoji

vězněm je každý ten,
co uléhá bez naděje
stojící cizinec v samotě
a smutku

tak příjdu blíže
pohladím energii života
svítící bytost padne na zem
úsměv neb probudí se ihned
Autor Meriel, 13.02.2013
Přečteno 658x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, J sh' T r' k, lucie.Tee, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ju :-)

14.02.2013 10:18:35 | Romana Šamanka Ladyloba

jesterce se nejvic libi ty posledni ctyri radky

14.02.2013 10:17:20 | J sh' T r' k

proste libi =)

13.02.2013 22:51:10 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí