=Kdyby...***

=Kdyby...***

Anotace: o koření,lásce a tak

 

Kdyby se mohla

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Kdyby se láska

mohla dávkovat jak koření,

každé ráno malou lžičku

to se v puse rozmělní

v poledne si pocukruješ

třeba jen kaši krupicovou

voňavou láskou

tou láskou vanilkovou.

 

Večerní menu

dochutí prý divoký kořen.

Neříkej,

vždyť stačí křen

aspoň polévková lžíce,

to rozpálí nejenom tvé líce.

A medem se vylepší políbení.

To všechno je babské

klábosení.

 

Někdy

když lásce chutě  dochází

pomůže celá skořice.

Svařené víno nám osladí med

a jiné koření tam dám

se skořicí,hřebíček,badyán

všechno se zahřeje,nestudí led

..já to moc dobře znám..    

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


jo,

Autor Květka Š., 19.02.2013
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozehřála:-)

19.02.2013 22:56:08 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí