Víly Luční květy a Letmé doteky a Plyšoví medvídci

Víly Luční květy a Letmé doteky a Plyšoví medvídci

Anotace: ...

Živí se tím, že
si strká do zadku vybrátor

a byla to první holka
co jsem políbil

Vídáme se jednou
za deset let
a vždy se po kavárnách
taháme o placení

Ve dvanácti mě učila
pískat na prsty
a z vděčnosti mi posílá
nahý fotky

Má milionový dluhy
za manžela
a mezi tím
co na chatu odpovídá
klientům z Ameriky
píše mi o tom jak se maj děti

Někdy volá jen tak
bez důvodu

Někdy do telefonu
pláče

.
Autor Favi, 22.02.2013
Přečteno 595x
Tipy 13
Poslední tipující: Kaitlynn, maliska, Severka, Jan Voralberg, Rádoby zoufalá, prostějanek, chci_uverit, Sarah, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten název k tomu hezky sedí. Pěkná.:-)

03.03.2013 14:08:54 | Rádoby zoufalá

prostě Ty.., jak už jsme asi zvyklý..

23.02.2013 09:24:44 | lucie.Tee

Trochu sem se lekl toho začátku, ale jinak dobrá "zeživotka"

22.02.2013 19:36:14 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí