Sněhové vločky

Sněhové vločky

Anotace: pohoda

Sněhové vločky, snáší se z oblaků
na zemi dělají studenou peřinu
barví ji do běla, pan Lada kreslil je
jsou jako hvězdičky v ledové podobě
jak křišťál nejčistčí, v kráse své třpytí se
vem je však do ruky a ihned ztratí se
na jaře roztají a zmizí, kdo ví kam
v zimě však jsou zde zpět ,Martin je přivolá
Autor tomiho82, 25.02.2013
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekná Ladovská atmosféra.. :) vitej tu..

25.02.2013 20:11:11 | poeta

Brzo přidám něco nového

25.02.2013 20:20:57 | tomiho82

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí