Karlín

Karlín

Anotace: stačilo se smát

"Angeliko, miluju tě"
hlásají dveře
a
řvou ne mě miliony jmen
prej Šárka+ Nikolas jsou zase spolu
podívej nahoru, padaj na mě všechny ty kameny
a
studí mě kov v zádech
sakra, zebou mě prsty
a
všichni ti lidi mě odmítaj pozdravit
Karlín je rádoby historický místo
s tlejícím listím pod nebesy
pitomí yorkšíři se mi pletou pod nohama
výšková značka státní nivelace mě vytáčí
protože její poškození se trestá

tučnák se objevuje jen v poledne
a
Karlín mnou prolejzá jako mor
Autor Metal Lady, 28.02.2013
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, vkl, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekné

28.02.2013 19:35:36 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí