Krásné čekání.

Krásné čekání.

Anotace: ...hlavně když je na co,....

Sbírka: Chvílka čtení

Št'asten jsem když za oknem sleduji
jak ke mně se blížíš, v duchu se raduji,
že k sobě tě přivinu a taky políbím,
neboj se milá, v tom já se nezměním.

Ted' ale po cestě ke mně teprv spěcháš,
jdi hezky pomalu,at' se moc nezadýcháš,
já tady za oknem ještě rád počkám,
když tebe vidím,vím že už se dočkám.
Autor jozífek, 03.03.2013
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a to já bych jí zas šel klidně naproti:-)

03.03.2013 18:20:55 | Robin Marnolli

To záleží za jakým oknem čeká?

03.03.2013 22:19:13 | jozífek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí