Příčný řez dnem

Příčný řez dnem

Anotace: ***

Příčný řez dnem " Jen pro ten dnešní den, stojí za to žít!" " Iveta Bartošová se vrací" Mě jímá hrůza ranní teplosvit něco šimrá Kdo i dááá kakaooo? Starý ponožky nebo nový? A co trenky? Oblečeme těla do společensky přijatelných těl. Schody výtahy cesty. V tramvaji zápach, narváno " Experti se neshodli zda může žaloba na Klause uspět" V metru narváno, komouši smrdí Ve školce hraji tatínka Spěchám na další představení...prodavač-podavač? Děkuji, není zač! 135cýtka!!! Je fuč... čekám na další, na chodníku vyrostli ženský stehna a mezi nima já "Zasedá čínský parlament" "Nováková už má někoho jiného" Pádím po náměstí W.Churchilla pak vlevo, být vlevo je in, Lenin je in! Šulin V praci hraji prodavače "Chavez ma další infekci dýchacích cest" Taky planuji cestovat! Ale prvne do masny...hrát kuchaře vyberu nejhezčí z mrtvých údů běžím domů hrát tatínka " Královna Alžběta dostala průjem" "Konkláve bude brzy zasedat" koho tam zase dát? Praní s dcerou, praní v pračce, pračka v koupelně, koupel dcery v koupelně není čas na hádky,pohádky a na kutě krutost vychovy animovanými hrdiny "dobrou noc at te blechy stipou celou noc...a nakladou ti vajíčka do mozku!" Noční můry, zavěsy pot" "Iveta B. se vrací" "Iveta B. zvrací" Dobrou noc...
Autor had, 05.03.2013
Přečteno 772x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý :D
a ta část o tom praní mě pobavila :)

05.03.2013 16:53:44 | Miriska

dekuji , me taky :)

06.03.2013 16:46:56 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí