Britská

Britská

Anotace: než mi zase odletíš na moře...

voněl jsi jako perník
a taky trochu jako vánoční koření
když zafoukal vítr

po dlouhý době bylo teplo
já vykvetla jako růže
"vždycky se rozzáříš" řekls
a tvůj úsměv byl jako to slunce

má hlava na tvém rameni
opilá jako po vodce
zavřela sem oči
a tys mě vedl
to bylo štěstí
tak bych to brala

nenuť mě snášet jenom to obětí
líbej mě
než zase odletíš za moře

"neměl bych to dělat"
ale stejně si zůstal
a motala se ti hlava
stejně jako mě

chci zářit
a hádej co?
ruce mi voní jak perník...
Autor Metal Lady, 07.03.2013
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Morgenstern, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí