Návštěvník

Návštěvník

Anotace: ...

Miliardu let
v osamění
řítí se nekonečnou
černou a chladnou
Prázdnotou.

Miliardu let v osamění, 
přesto miliardám osud změní...

Líně se otáčí
kolem svých os
jak hravý tuleň
v ledovém oceánu.

Obrovský balvan
větší než Matterhorn.

Cesta už končí,
cíl už je nadosah.
Dráhy se protnuly.

Dnes navštíví Zemi...

Autor Truckle, 11.03.2013
Přečteno 656x
Tipy 5
Poslední tipující: KatkatkaW, Amonasr, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí