V rouše co nehladí

V rouše co nehladí

Anotace: ...

Utekla jsem panáčku
běžela se k tobě schovat
pod plášť falše
v rouše lži.

A tys na oplátku
ukázal mi svojí
lepší stránku
na hodinu nebo dvě.

Ale k snídani byla zas pravda
schovaná v nahotě
odkrytá oblékáním
a sluncem, co bolelo do očí.

A já se v tom ztratila, miláčku!
V něžnostech a víře...
Autor Fiši, 11.03.2013
Přečteno 377x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, Loveless, poeta, Miriska, Teop, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čím dál lepší..

11.03.2013 21:41:49 | Joe Vai

Děkuji :)

11.03.2013 21:43:23 | Fiši

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí