Posledné

Posledné

Anotace: ...

rozhodol si sa sám
odísť
utiecť
z tohto šedivého sveta
bohvie kam

 

hnevám sa
pretože to bolí
tú prázdnotu už nezaplní nič
nikto

 

len ty

 

slzy nenapravia nič
uľavia telu
duša ostáva
pokrkvaná
poškriabaná
nenaplnená

 

nebudem sebecká
a poviem,
že keď si tak chcel
tak ti je už lepšie

 

budem ťa milovať navždy
môj macko krásny
a ochraňuj nás
z tej nekonečnej výšky

Autor maliska, 12.03.2013
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: Martinecka23, Ria, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí