ennobling...

ennobling...

Anotace: na něco si prostě nezvyknete…

přicházíš nečekaně
nabízející
s tou zvláštní bylinou
a já se bráním té substanci z ní
co se prosazuje hmotou
paralyzující mozkovou činností
i když kouřím cigarillos
a popíjím destiláty z obilí…

říkám si
že mi tím možná navrhuješ sebe
a tak si ji zapaluji v pevné víře
že to tak je…

tančíme
tiskneme se k sobě
jak už se to dávno nedělá
a k tomu symfonizuje
Mahlerova čtvrtá…

mám dojem
že mám v náruči pradávnou bytost
s něžně divokým obličejem
jaký mívají šelmys
a v hloubi mých beder
se probouzí turbys…

dál se přimykám
ke tvému tělu
i když mám dojem
že se měníš ve zlato
otvíráš zavřené chrámy
a zvedáš předměty od země…

dál pronikám
do tvého tajného lůna
Megale Apophasis
anděly vězněná…

tebe hledám
na tebe věčně čekám
a ztrácím tě pokaždé
když poznám kdo jsi
ztrácím tě
pokaždé jen proto
že sotva tě poznám
už Vím
že tě musím ztratit…
Autor enigman, 18.03.2013
Přečteno 330x
Tipy 12
Poslední tipující: maliska, Radhuza, střelkyně1, Miriska, Joe Vai, poetka, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí