=Inkoustová

=Inkoustová

Anotace: ale jako moře ...v písance?

 

~~~~~~

~~K~A~Ň~K~Y~~

Víte že kaňky z pera plnícího

jsou jako malá jezírka

když má prvňáček v pravici

své první pero,pero plnící,

to z kaněk je v sešitě

hned sbírka.

Všechno to modré,inkoustové

z pera moc rychle zmizelo

ale na jednom listě v písance

snad se i moře vylilo.

 

Ta modrá jezírka i to moře

pak savý papír vysušil

ale ten prvňáček pastelkami

ty flíčky honem přizdobil.

Okolo  jezírek smrkový je les

palmy zas rostou u moře

v písance to však hezké není,

z prvňáčka ale máme malíře.

~~~~

Než začne to pero opět psát

chce se nejdříve napít,

z kalamáře modrou šťávu si dát

dost,

na další jezírka  to musí stačit.

 

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 21.03.2013
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Linzerka, Doradan, Psavec, střelkyně1, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolem kaněk se to malovalo...že mamko..

06.05.2013 17:33:40 | Linzerka

já vím,vím...

06.05.2013 18:02:51 | Květka Š.

krásné nápady ve vínku máš:))

22.03.2013 13:54:09 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí