krej mi záda

krej mi záda

Anotace: ...

nemůžu ti podat pomocnou ruku

protože se v tom topím taky

dochází mi síly

veslovat plácačkama na mouchy

proti proudu řeky 

je blbost

a ty to víš

jenom si to ještě nedokážeme přiznat

nechceme odejít

 

na cestu někdo rozsypal mrtvé brouky

v naději že to je teprve začátek

jako když čekáš na východ slunce

jenže pak ti to dojde

v černém lese ho neuvidíš

a snažíš se přemluvit sám sebe

že naděje a víra tě neopustí

 

jó holka

pro tebe bude vždycky 

tráva za řekou

zelenější

Autor Sarah, 26.03.2013
Přečteno 501x
Tipy 17
Poslední tipující: maliska, Miriska, Avola, Noc17, Joe Vai, chci_uverit, přechodná záležitost, Favi, zamotán v nedospělosti, lucie.Tee, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená.. :))

26.03.2013 13:01:44 | Joe Vai

děkuji :)

28.03.2013 10:04:31 | Sarah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí