Kim Čong-un

Kim Čong-un

Anotace: Jakákoliv podobnost se skutečnými osobami, nebo událostmi je čistě náhodná..

Když jsem chlastal s
Kimem v jednom londýnským
ledovým baru
plácal mě po zádech
a mluvil o imperialistický
zvůli

jo
říkal jsem mu
ti parchanti si myslí že
jim nikdo nevidí
do kšeftů s ropou a kukuřicí

a pak se celej rozesmutněl
viděl jsem mu to na tý jeho
oplácaný pusince

hele Dejve
chtěl jsem s nima jednat
ale nechtěli slyšet

fakt se do médií
tohle nedostane
oni si dělaj
co chtěj

já vím
odpověděl jsem
a vzal ho kolem ramen

a odešli jsme spolu
nahoru po schodech
kde na nás už čekali
novináři

aby nás fotili
v nepromokavých
a vyteplených
pláštěnkách
s kapucí
co tam
rozdávali


.
Autor Favi, 30.03.2013
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: Sunny, Jeněcovevzduchukrásného, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá mince má rub a líc.Oni ti amerikáni také nejsou žádní svatoušci.Hirošima..... :-(

06.04.2013 11:58:16 | Jeněcovevzduchukrásného

To jistě. a dalších desítek hirošim mezi řádky... dík za koment

28.04.2013 18:41:30 | Favi

Pekne napsany to mas...

30.03.2013 18:30:32 | lucie.Tee

dík, zlato.

30.03.2013 18:31:21 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí