=Kraslice

=Kraslice

Anotace: nebýt té sněhové nadílky...

 

~~~~~~~~~~

Kraslice     

ˇˇˇˇˇˇˇ

Kdáká slípka koko,dák

já nedám vejce jenom tak,

za jedno mi dukát dáte

koko,koko,že nemáte?

 

Ale,ale slepičko

tak snášej jiné vajíčko,

třeba pěkně malované

které bude vymrskané.

 

Že sezobly barvy z louky

už nemalují vejce holky

vždyť teď každá slepice

snáší rovnou kraslice.

 

Po modřenci modré tečky

bleděmodré pomněnečky

má už každé bílé vejce

velké díky vám slepice.

 

Koko,koko,kokodák

škoda že neumí psát,

to žlutou barvou jako slunce

napsaly by

„KRÁSNÉ VELIKONOCE“   

~~~~~~~~~

~~~~

Autor Květka Š., 31.03.2013
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: Linzerka, Doradan, Jarka, Morgenstern, Elisa K., zamotán v nedospělosti, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí