1.duben

1.duben

Anotace: ..............

Hmm rozsekal jsem táty auto,

a co on na to?

Nebylo žádné zbití,

jen má existence přestala býti.

 

Stal se ze mě psanec,

co nemá ani na pořádný žvanec.

Ustlal jsem si na zastávce autobusu,

no proti mému vkusu.

 

klepu pěkně kosu,

rampouch místo nosu.

Už dochází mi v baterii šťáva

sakra proč se mi tohle stává

 

Lidi přeji vám krásný 1.duben

a doufám,že vás taky rodiče na apríla nevyhodí ven...

 

 

APRÍÍÍÍÍÍL:)

Autor Jacob P. Verlaine, 02.04.2013
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisa K., Aaliyan, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí