Slabosti

Slabosti

Anotace: ...

mou největší pošetilostí je snažit se být nenápadná

protože zapomínám, že je moře slané

když se usměješ

protože sem jako Dalího plynutí času

když mluvíš

 

mou největší zlostí jsou tvoje rty

protože tě slyším když mluvíš

protože tulipány vadnou dost rychle

 

mou největší slabostí jsou sladkosti

protože voníš jako perník

a slunce ti lehce připaluje vlasy

 

a tvou jedinou neřestí je vzdálenost

ta stěna, která ti nedovoluje

překročit čáru

jednou slokou

mě políbit

dlouze

Autor Metal Lady, 02.04.2013
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: Firren, Lioness, Nergal, Aramis, aravara, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STrašně mě okouzlila :)

23.04.2013 22:38:29 | Lioness

zajímavé.. :)

18.04.2013 17:15:04 | Nergal

oprav si neřestí... jinak je to OK a máš ode mne tipa.

02.04.2013 21:10:24 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí