Lešenársky re(p)v

Lešenársky re(p)v

Keď padám z lešenia
a pod sebou mám osem poschodí,
nepremieta sa mi žiadny
útržok z môjho života.

Keď ma od stvrdnutého betónu
delí už iba trinásť metrov
nemyslím na nikoho,
aj tak všetko končí.

Kurva, kurva, kurva!
Ja chcem ešte žiť!
Autor nebech, 03.04.2013
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslednú vetu som si uvedomila práve dnes
keď som sa o druhej v noci zobudila z nočnej mory
našťastie prišla v pravý čas
asi

04.04.2013 20:26:13 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí